Kysymme asiakkaidemme kokemuksia kuormanohjauspalvelustamme

Asennamme lähes 400 000 asiakkaallemme uuden, älykkään sähkömittarin. Uuden sähkömittarin avulla omaa sähkönkulutustaan voi seurata ja hallita entistä tarkemmin. Uudessa mittarissa on myös mahdollisuus kuormanohjaukseen, jonka avulla sähkökäyttöisiä laitteita voi ajastaa käynnistymään haluttuun aikaan. Haluamme kehittää kuormanohjauspalveluamme, ja lähetämme viikon 38 aikana valitulle asiakasjoukolle aiheesta kyselyn.

Kehitämme palveluitamme vastaamaan asiakkaidemme ja yhteiskunnan tarpeita entistä paremmin. Yksi palveluistamme on Elenia Ainassa käytettävä kuormanohjaus, jonka avulla asiakas voi itse ohjata sähkönkulutustaan. Kuormanohjaus on automaattisesti käytettävissä kaikilla asiakkaillamme, joille on jo asennettu uusi sähkömittari. Lisäksi sähkömittarille on oltava kytkettynä ohjattavia sähkölaitteita, kuten lämminvesivaraaja tai lattialämmitys.

Kuormanohjaus mahdollistaa sähkönkulutuksen vähentämisen tai lisäämisen sähköjärjestelmän tarpeiden tai sähkön hinnan mukaan. Ennen kuormanohjauksen käyttöönottoa on oman sähköurakoitsijan kanssa varmistettava laitteiden kytkennät sekä mahdolliset tarvittavat muutokset kodin sähköjärjestelmään.

Katso video kuormanohjauspalvelun käyttöönotosta. Linkki johtaa Elenian YouTube -kanavalle.

Haluamme tietää, miten asiakkaamme käyttävät kuormanohjauspalvelua, mitä hyötyä ja vaikutuksia sillä asiakkaillemme on, sekä mitkä tekijät saattavat estää palvelun käyttöönoton. Lähetämme viikon 38 aikana kyselyn rajatulle asiakasjoukolle. Lähettämässämme viestissä on linkki Surveypal-kyselyyn, joka on voimassa 16. – 29.9.2024. Kyselyyn osallistuessaan voi halutessaan osallistua myös hotellilahjakorttien arvontaan. Tutustu arvonnan sääntöihin täällä.

Lämmin kiitos jo etukäteen kyselyyn osallistujille!

Tutustu Elenia Ainaan
Tutustu mittausuudistukseen
Tutustu kuormanohjaukseen