Jyväskylän Energia jatkaa Elenia Lämpö Oy:n kaukolämpökumppanina Jyväskylässä

Jyväskylän Energia toimittaa jatkossakin kaukolämpöä Elenia Lämpö Oy:lle Palokan, Palokärjen ja Vaajakosken alueilla. Yhtiöt julkistivat tiedotteen pitkäaikaisen sopimuksen solmimisesta 28.8.2017.

Jyväskylän Energia tuottaa tulevaisuudessakin Elenia Lämmön tarvitseman kaukolämmön Jyväskylässä ja Elenia Lämpö vastaa lämmön jakelusta asiakkailleen. Jyväskylän Energia on toimittanut yhtäjaksoisesti kaukolämpöä Elenia Lämmölle ja sen edeltäjäyhtiöille vuodesta 1992 lähtien.

- Yhteistyömme lämmön hankinnassa Jyväskylän Energian kanssa on toiminut erittäin hyvin, joten yhteistyön jatkuminen on luonnollinen jatke aiemmalle pitkäaikaiselle yhteistyöllemme. Uusi sopimus ja yhteistyömme turvaavat lämpötoimintojen kehittämisen pitkälle 2020-luvulle, kertoo operatiivinen johtaja Janne Lamberg Elenia Lämmöstä.

- Jyväskylän Energian tuotantokapasiteetti Keljonlahden ja Rauhalahden voimalaitoksissa sekä niitä tukevissa lämpökeskuksissa riittää hyvin Elenia Lämmön tarpeiden kattamiseen. Olemme ylpeitä siitä, että Elenia Lämpö luottaa osaamiseemme ja että jatkossakin koko Jyväskylässä kaukolämmöstä yli puolet syntyy hiilineutraalisti kotimaisella puupolttoaineella ja päästöjä säästävästi yhteistuotantona sähkön kanssa, sanoo asiakkuusjohtaja Tapo Lehtoranta Jyväskylän Energialta.

Lisätietoja:

Janne Lamberg, operatiivinen johtaja, Elenia Lämpö Oy, p. 040 504 0396

Tapo Lehtoranta, asiakkuusjohtaja, Jyväskylän Energia Oy, p. 040 405 360 153