Jatkamme Varpu-myrskyn jälkitöitä – kiitos yhteistyöstä

Viimeistelemme Varpu-myrskyn sähköverkkovaurioiden korjausta. Samaan aikaan työ jatkuu verkkoa ja sähkönjakelua uhkaavien vikojen parissa. Jos tiedossasi on paikka, jossa myrskyn vaurioittama puu voi vaurioittaa verkkoa, soita vikapalveluumme 0800 100 100.

Keskiviikon myrskypuuskat kaatoivat puita katkoen sähköjä eri puolilla Elenian verkkoaluetta. Vaurioitunutta sähköverkkoa korjattiin läpi yön ja työ jatkuu vielä tänään. Sähkökatkojen korjausten jälkeen työryhmät hoitavat vielä muita verkon korjauskohteita sekä poistavat johdoille nojaavia ja kaatumassa olevia puita.

Johdoille kaatuneita puita ei itse saa ryhtyä raivaamaan. Jos huomaat vaurioitunutta sähköverkkoa, ota yhteyttä vikapalveluumme 0800 100 100.

Kiitämme asiakkaitamme kärsivällisyydestä ja yhteistyöstä Varpu-myrskyn aikana.

Vikapalvelumme päivystää vuorokauden ympäri puh. 0800 100 100

Varoitus

Johdoilla roikkuviin puihin ei saa koskea eikä ryhtyä itse raivaamaan. Sekä raivaus- että korjaustyöt ovat turvallisuussyistä ehdottomasti ammattilaisten työtä. Jos sähköjen palauduttua kiinteistön sähköverkko käyttäytyy oudosti, esimerkiksi valot palavat normaalia kirkkaammin tai himmeämmin, saattaa syynä olla sähköverkon nollajohtimen katkeaminen. Tästä voi seurata laitevaurioita, tulipalo ja pahimmillaan sähköiskun vaara. Näissä tilanteissa kannattaa heti katkaista sähkö pääkytkimestä ja ottaa yhteys Elenian vikapäivystykseen 0800 100 100.