Hyvitykset ja korvaukset automaattisesti 6 kk kuluessa

Elenia maksaa Seija-myrskyn aiheuttamista sähkökatkoista asiakkaille lakisääteistä vakiokorvausta yli 12 tuntia kestäneistä katkoista. Lisäksi maksamme palvelulupauksemme mukaisesti vapaaehtoisen hyvityksen yli 6 tunnin sähkökatkoista. Asiakkaat saavat korvaukset ja hyvitykset automaattisesti sähkölaskullaan 6 kuukauden kuluessa sähkökatkosta. Lisätietoa hyvityksistä ja vakiokorvauksista saa täältä.

Kiitämme sähkökatkoista kärsineitä ihmisiä kärsivällisyydestä, maltista ja yhteistyöstä. Olemme saaneet lukuisilta asiakkailtamme tärkeää ja arvokasta tietoa heidän kotialueiltaan sähköverkon vaurioista ja tilanteesta. Yhteistyö kanssanne on edistänyt niin Seija-myrskyn kuin aiempien Reima-, Eino- ja Oskari-myrskyjen katkomien sähköjen palauttamista.

Lämmin kiitos myös maastossa viikkoja töitä tehneille urakoitsijakumppaneittemme asentajille. Olosuhteet kenttätyölle ovat olleet märät, kylmät, tuuliset, pimeät sekä lämpötilat välillä pakkasen puolella. Vaikeissa olosuhteissa ja hankalissakin maastoissa asentajat korjaavat verkon kuntoon ja tuovat koteihin takaisin sähköt. Kiitos!