Elenialle täydet viisi tähteä infra-alan kansainvälisestä vastuullisuusarvioinnista

Teemme vahvaa ja pitkäjänteistä työtä kestävän kehityksen ja vastuullisuuden eteen. Saavutimme kansainvälisessä GRESB Infrastructure Assessment -vastuullisuusarvioinnissa jo seitsemännen kerran peräkkäin viiden tähden arvion. Viisi tähteä kuvaa maailmanlaajuista 20 prosentin parhaimmistoa.

GRESB-arviointi mittaa yritysten ympäristötyön, sosiaalisen vastuunkannon sekä hyvän hallintotavan tasoa. Maksimikokonaispistemäärä arvioinnissa on 100 ja lopullinen pistemäärä määrittää myös tähtiarvioinnin. Elenian saavutti arvioinnissa 96 pistettä ja täydet viisi tähteä.

Infra-alan GRESB-vastuullisuusarviointiin osallistui tällä kertaa maailmanlaajuisesti kaikkiaan 694 yhtiötä. Määrä on kasvanut vuosittain.

GRESB-logo järvimaisen kanssa

GRESB (Global Real Estate Sustainability Benchmark) on kiinteistö- ja infrastruktuurialalle räätälöity kansainvälinen vastuullisuuden vertailu, jonka avulla arvioidaan yrityksen vastuullista toimintaa ja suorituskykyä ESG-mittareiden avulla (Environmental = ympäristövastuuu, Social = sosiaalinen vastuu ja Governance = hyvä hallintotapa). Vastuullista toimintaa ja suorituskykyä mitataan mm. yrityksen sisäisissä toimintaperiaatteissa, työntekijöiden keskuudessa, sidosryhmäyhteistyössä ja toimitusketjuissa.