Elenia-peliliiga starttaa jälleen Hämeenlinnassa

Hämeenlinnan Jalkapalloseura ry (HJS) järjestää tulevalla kesäkaudella toisen kerran Elenia-peliliigan, jonka sarjat ovat 2006 – 2003 syntyneille tytöille ja pojille. Pidetty ja hyvän vastaanoton saanut liiga on tarkoitettu erityisesti ns. harraste- ja korttelijoukkueille, ja pelitoimintaan kutsutaan mukaan myös lähialueen muita jalkapalloseuroja. Kesän 2014 aikana järjestetään yhteensä 13 pelitapahtumaa.

Elenia Lämpö ja Hämeenlinnan Jalkapalloseura yhdessä toteuttamassa junnupelaajien unelmia
Elenia Lämpö Oy ja Hämeenlinnan Jalkapalloseura ry solmivat viime vuonna kolmivuotisen yhteistyösopimuksen, jolla Elenia Lämmöstä tuli HJS:n pääyhteistyökumppani. Elenia Lämpö ja HJS ovat luoneet vuorovaikutteisen toimintamallin, joka perustuu yhteisesti sovittuihin arvoihin ja toimintaperiaatteisiin tavoitteena pitkäjänteinen sekä tavoitteellinen yhteistyö.

- Olemme erittäin tyytyväisiä yhteistyöhömme, joka tukee erinomaisesti sponsorointikumppanuuksille asettamiamme tavoitteita. Haluamme olla paikallisesti läsnä ja mukana ihmisten arjessa. Meille on tärkeää tukea lasten ja nuorten toimintaa, jossa he voivat kokea liikunnan iloa sekä kasvaa reilussa, innostavassa ja kannustavassa ilmapiirissä, asiakkuusjohtaja Janne Lamberg Elenia Lämmöstä toteaa.

- Yhteistyö tukee erinomaisesti toiminta-ajatustamme tarjota lapsille ja nuorille monipuolista ja laadukasta jalkapalloa. Junioreille suunnattu toimintamalli, Elenia-peliliiga, antaa meille uusia mahdollisuuksia jatkaa toimintamme pitkäjänteistä kehittämistä. Myös tiimityöllä on meille molemmille iso merkitys, sillä menestystarinat vaativat taakseen hyvää joukkuehenkeä, toiminnanjohtaja Tiina Heikkilä Hämeenlinnan Jalkapalloseurasta kertoo.

Elenia-peliliiga on yhteistyön merkittävin toiminto, mutta sopimus sisältää myös muita aktiviteetteja näkyvyyden ja viestinnän muodossa.

Tutustu tarkemmin hyvähenkiseen Elenia-peliliigaan http://www.hjs.fi/