Elenia nousi sähköverkkoyhtiöiden ykköseksi maailmanlaajuisessa vastuullisuuden GRESB-vertailussa

Elenia kaikkien infra-alan toimijoiden vertailussa Euroopassa 3. ja maailmassa 5.

Elenia on noussut sähköverkkoyhtiöiden ykköseksi vastuullisuuden GRESB -arvioinnissa, Global Real Estate Sustainability Benchmark. Sähköverkkoyhtiöitä arviointiin osallistui eri puolilta maailmaa tänä vuonna seitsemän. Maailmanlaajuisesti GRESB -arviointiin osallistui kaikkiaan 393 infrayhtiötä eri aloilta. Maailmanlaajuisissa kokonaistuloksissa Elenia oli viides. Euroopasta osallistujia oli 236 ja näiden joukossa Elenia oli kolmas.

GRESB -arvioinnissa mitataan yrityksen toimintaa ja onnistumista eri osa-alueilla ympäristöasioissa, sosiaalisessa vastuussa ja hyvässä hallintotavassa

Elenia paransi vastuullisuuden GRESB-tulostaan merkittävästi viime vuodesta kokonaistuloksen noustua 89:ään. Parannusta viime vuoteen tuli +8 yksikköä. Näin Elenian vastuullisuutta kuvaavat viisi tähteä sai entistä painavamman arvon. 

”Vastuullisuustyömme tuloksemme ovat tässä kansainvälisessä vertailussa erinomaiset. Näillä tuloksilla voimme vahvasti kertoa, miten olemme tehneet ja teemme vastuullisuustyötä. Suuntamme on oikea. Kehitystyöhömme GRESB-vertailu antaa kansainvälisen ulottuvuuden, kun saamme tietoa miten vastuullisuus infra-alalla maailmanlaajuisesti kehittyy”, toteaa Elenian toimitusjohtaja Tapani Liuhala.

Infra-alalle suunnattu yritysten vastuullisuutta vertaileva GRESB Infrastructure Assessment järjestettiin tänä vuonna neljättä kertaa. Elenia osallistui vastuullisuutta mittaavaan GRESB-arviointiin ensimmäisen kerran vuonna 2018 ja sai myös silloin tulokseksi viisi tähteä.

Tutustu Elenian vastuullisuuteen.

Lisätietoja:
Toimitusjohtaja Tapani Liuhala, Elenia Oy, puh. 040 331130
Verkkojohtaja Jorma Myllymäki, Elenia Oy, puh. 040 866 8685